Gradimo još jedan projekat iz temelja - Mreža Žuka je dobila podršku EU i CGO

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Gradionica dobila projekat na konkursu M’BASE koji je organizovao Centar za građansko obrazovanje – CGO  u saradnji sa partnerima i saradnicima. 

Posebno smo radosni što je podršku dobio projekat koji za cilj ima formiranje mreže organizacija koje se bave kulturom u širem smislu te riječi, i koje planiraju da strateški i dugoročno rade na poboljšanju kulturne scene u Baru. 

Pored NVO Gradionica, osnivači i prijatelji buduće mreže su Dramski edukativni studio “Scena” , Portret , NVO Edukativni centar Bar , NVO Pristan i NVO Pogon, a posebno se zahvaljujemo Kulturnom centaru Bar koji je prepoznao našu potrebu i dao institucionalnu podršku formiranju ove mreže. Zajedno smo jači 😍

Unaprijed se radujemo novim podvizima na kulturnoj sceni Bara i sigurni smo da će mnogi od naših sugrađana biti voljni da participiraju i pomognu nam da svi dobijemo ono što Bar odavno zaslužuje – bogatiju i raznovrsniju scenu alternativnih kulturnih izraza i snažnije lokalne OCD!

Više detalja na:

https://cgo-cce.org/…/podrska-eu-za-novih-20-projekata…/

 

Mreza OCD kulture Zuka
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Kliknite da saznate više informacija vezanih za projekat

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
8500 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top