PrikljuČi se!

Donator

Ako si dobri Samarićanin i prepoznao si vrijednost i kvalitet projekata koje sprovodi tim NVO Gradionica i želiš da nam pomogneš u ostvarivanju naših ciljeva, možeš donirati ka nekom specifičnom projektu ili dati podršku svim našim budućim aktivnostima. 

partner

Ako si predstavnik institucije, kompanije ili druge organizacije i želiš da pomogneš timu NVO Gradionica da ostvari misiju i viziju bilo kroz sponzorstva ili tehničku saradnju, priključi se inicijativama koje sprovodimo i doprinesi boljem gradu. 

saradnik

Ako si profesionalac u svojoj struci i želiš da se priključiš timu NVO Gradionica da širi misiju i viziju funkcionalnijeg, ljepšeg i zdravijeg grada možeš postati član organizacije i pomoći nam u ostvarivanju naše misje i vizije. 

student

Ako želiš da stičeš iskustva na polju kulture i povećaš svoje profesionalne kapacitete radeći na interesantnim i kreativnim projektima, pridruži se timu NVO Gradionica i radimo zajedno na ideji svrsishodnijeg grada koji je po mjeri svih građana.

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
85000 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top