O nama

VIZIJA

Održivi grad po mjeri građana

MISIJA

Grad koji ima formu, forma koja je sa sadržajem, a taj sadržaj mora biti povezan sa prirodom. Održivi razvoj grada i okoline u skladu sa potrebama njegovih građana kao i podizanje svijesti i podsticanje interesovanja građana za kulturu kroz prizmu dizajna, urbanizma, arhitekture, prostornog planiranja i vizuelnih umjetnosti te razvoja teorije i dobrih praksi u navedenim oblastima.

1526567689117

Duško Janković

osnivač/Direktor

Diplomirani dizajner enterijera. Diplomirao na Akademiji Lepih Umetnosti – Odsjek za dizajn enterijera i namještaja. Freelance dizajner sa visegodisnjim iskutvom u rezidencijalnom i poslovnom dizajnu. Prije upustanja u sopstveni biznis radio je za nekoliko arhitektonskih studija na projektovanju enterijera i namještaja, ali i na polju grafičkog dizajna. 

Goran Janković

osnivač/CEo

Diplomirao arhitekturu na univerzitetu ‘’La Sapienza’’ u Rimu. Nakon školovanja višgodišnje iskustvo sticao je u više arhitektonskih studija u zemlji i inostranstvu ali i kroz pokretanje sopstvenog malog biznisa.

Ponosni čempresar.

Miloš Janković

osnivač

Diplomirani turizmolog sa Univerziteta Mediteran – Fakultet za turizam Bar. Vodio je i bio menadžer u nekoliko najistaknutijih hotelskih jedinica na barskoj rivijeri  a posjeduje i  višegodišnje iskustvo  u oblasti izgradnje objekata za turisticku djelatnost. 

Ivana Planinić

Programski Koordinator

Stekla arhitektonsko iskustvo višegodišnjem radu u arhitektonskom studiju. Ima iskustva u arhitektonskom projektovanju na nivou idejnih rješenja, idejnih i glavnih projekata, kao i projekata enterijera.

 

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
85000 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top