Projekat Re:Play krenuo sa aktivnostima

RE:Play – Redesigning Playscapes with children of Western Balkans je krenuo sa aktivnostima na planiranju i povezivanju partnera. Tim NVO Gradionica je jedan od pet projektnih partnera koji će se u naredne tri godine razvijati temu otvorenog i zajedničkog prostora djece za igru.

 

Glavni partner na projektu je slovenačka organizacija PaziPark iz Ljubljane, a pored ove organizacije, drugi partneri su i organizacija Kreativni Krajobrazi iz Zagreba, Škograd iz Beograda i Qendra Marredhenie iz Tirane. 

Ovaj projekat će biti realizovan u sklopu poziva za saradnju organizacija Zapadnog Balkana i EU. Jedan je od 13 projekata koji je uspio da prodje jaku konkurenciju najvećeg fonda za kreativne industrije koji organizuje Evropska Komisija u sklopu fonda Kreativna Evropa. 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Kliknite da saznate više informacija vezanih za projekat

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
8500 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top