Poziv srednjoškolcima na radionice projekta RE:Play

Tokom decembra 2021. godine biće organizovane tri radionice na kojima će se srednjoškolci upoznati bolje sa svojim gradom i gdje ćemo zajedno pokušati da damo odgovore na neka pitanja koja se tiču funkcionisanja grada u funkciji prostora društveno-zabavnog karaktera. 

Sve što Vam je potrebno da participirate je da ste učenik neke od srednjih škola u Baru i da imate pametni telefon sa funkcionalnom kamerom. 

Prijave će trajati do 17.12.2021. a prva radionica  ”Koliko poznaješ svoj grad?  ” će biti odrađena 18. decembra. Svi detalji biće komunicirani kroz zajedničku viber grupu koja će biti formirana nakon završenih prijava, a za slučaj da imate neka pitanja, slobodno pišite preko društvenih mreža ili putem maila gradionicango@gmail.com

Ako ste učenik srednje škole u Baru, možete se prijaviti klikom na sledeći LINK

Radionice će biti organizovane u slobodnim terminima na otvorenim prostorima kako bismo smanjili rizike koje nosi nova situacija sa COVID virusom.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Kliknite da saznate više informacija vezanih za projekat

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
8500 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top