Najava 3. radionice projekta RE:Play- (Po)krenimo igru prvo od sopstvenog dvorišta 🎭🎮

(Po)krenimo igru prvo od sopstvenog dvorišta 🎭🎮 je poslednja radionica u okviru projekta RE:Play i ima za cilj da zajedno sa srednjoškolcima radimo konkretno na idejama i prijedlozima za njihovo buduće dvorište. Od ove radionice nam se u ovoj arhitektonskoj avanturi pridružuje i naša draga koleginica i saradnica, arhitektica Ivana Planinić.

Ova posebna radionica imaće dva modula:
 
Part I – utorak 29. novembar – u kome ćemo pričati o vašim potrebama društveno-zabavnog karaktera u dvorištu
Part II – četvrtak 01. decembar – gdje ćemo raditi konkretno na idejama sadržaja, gadgeta, totema i dr. koje biste voljeli da vidite u dvorištu u skorijoj budućnosti.


Sve što Vam je potrebno da participirate je da ste učenik neke od srednjih škola u Baru i da želite da popravite stanje u dvorištu kako bi vam bolje koristilo. 

Prijave će trajati do 28.11.2022. a svi drugi detalji biće komunicirani kroz zajedničku viber grupu koja će biti formirana nakon završenih prijava, a za slučaj da imate neka pitanja, slobodno pišite na 

TT – tiktok.com/@gradionica

IG –  instagram.com/gradionicango/

FB – facebook.com/gradionicango

ili putem maila gradionicango@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Kliknite da saznate više informacija vezanih za projekat

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
8500 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top