Drage buduće koleginice i kolege pripravnici

Drage buduće koleginice i kolege pripravnici, Gradionica je oglasila potrebu za sedam koleginica i kolega + dva prijatelja, a ovdje su specifični razlozi raspisa pojedinačnih pozicija kako biste unaprijed bili upoznati sa onim zbog čega želimo baš vas 😊

📐🦺 Arhitektica ili arhitekta  će se baviti nekoliko različitih projektnih tema koje Gradionica ima u planu da razvija naredne godine. Jezgro naših interesovanja i aktivnosti je arhitektura i kvalitet prostora koji nas okružuje. Ako smatrate da je problema mnogo, a da radom u studiju ne možete da doprinesete dvoljno poboljšanju kvaliteta istog, onda je Gradionica odličan način da krenete raditi na vašoj viziji boljeg i kvalitetnijeg prostora za bolju zajednicu. 

🏙️🗺️ Urbanista će se baviti radom na nekoliko inovativnih projekata koje bi Gradionica voljela da krene razvijati u skorije vrijeme a koji se tiču participativnog urbanizma i inovativnih digitalnih instrumenata uključivanja zajednice u planiranje razvoja grada. 

🖌️🎨 Grafički diyajner/ka i dizajner/ka vizuelnih komunikacija će biti kolege koje bi radile na brendiranju Gradionice i postojećih i budućih programa koje ćemo razvijati, sa potpunom kreativnom autonomijom i stimulacijom da rade na personalnom kreativnom izražaju.  

🏛️🦖 Arheolog/škinja je osoba koja bi nam pomogla da se upustimo zajedno u avanturu rada na jednom od najljepših spomenika kulture Crne Gore – Starog Bara i pokretanju inicijative da se se ova naša Pompea napokon kandiduje za UNESCO listu zaštićenih područja. 

🇪🇺 Magistar EU studija je osoba koja razumije kakve su mogućnosti i kapaciteti koje pruža evropska perspektiva Crne Gore i želi da nauči više o procesu pisanja i upravljanja fondovima, kao i mnogim drugim korisnim instrumentima kojima se EU koristi kako bi strateški radila na poboljšanju naših zajednica i uslova života građana.

Željeli bismo da vam zahvalimo što Gradionicu uzimate u obzir i što ste došli da provjerite našu stranicu i vidite čime se Gradionica bavi. Ako ste zainteresovani da uzmete u obzir našu organizaciju biće nam izuzetno drago da pokušamo da od vašeg angažmana napravimo što bolje radno iskustvo i da vas stimulišemo da naučite što je više moguće, usvojite znanje, i ako bude volje i želje, možda da otvorite i vi neku vašu organizaciju koja bi radila na razvoju zajednice i rješavanju problema koji nas okružuju. Ako budete imali bilo kakvih dodatnih pitanja prije nego krene proces prijave slobodno nas kontaktirajte putem FB, IG ili TT. 

Od vas jedino očekujemo da ste voljni da učite i stičete nova znanja i da volite da radite na pobojšanju zajednice u kojoj živite 😍

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
Kliknite da saznate više informacija vezanih za projekat

O Nama

Nvo Gradionica je relativno mlada nevladina organizacija oformljena 2019. godine sa ciljem promocije i poboljšanja uslova javnih dobara, (ne)materijalne baštine i životne sredine kroz prizmu dizajna, arhitekure, urbanizma, lijepih umjetnosti i IT. 

Kontakt

Makedonska B3/3
8500 Bar
Crna Gora
email: info@gradionica.me

Scroll to Top